
Voćni nadev jagoda
Termostabilnost – podnosi visoke temperature pečenja i niske temperature prilikom zamrzavanja, zadržavajući svoj oblik i konzistenciju
- Optimalna viskoznost za lako doziranje – ručno ili automatski
- Intenzivna boja i aroma prave jagode
- Bez sastojaka životinjskog porekla – Vegan
- Bez veštačkih boja i aroma
Opcije pakovanja – plastične kante: 6kg, 12kg
Naš voćni nadev je spreman za upotrebu! Možete ga direktno koristiti kao punjenje za kroasane, rolate, torte, mafine, ili ga dodati preko cheesecake-a i drugih poslastica. Idealan je i za pečenje – zadržava teksturu i ukus čak i nakon termičke obrade. Samo otvorite i uživajte u voćnoj aromi!
Kupovinom ovog voćnog nadeva dobijate bogat, gust i aromatičan proizvod pun pravog voća. Dolazi u praktičnom pakovanju koje čuva svežinu i olakšava doziranje. Naš nadev ne sadrži veštačke boje ni arome – samo kvalitetno voće i pažljivo birani sastojci koji garantuju vrhunski ukus.
Čuvati na suvom i hladnom mestu, zaštićeno od Sunčeve svetlosti. Rok trajanja zatvorenog pakovanja je 7 meseci od datuma proizvodnje. Nakon otvaranja, proizvod čuvati u frižideru i iskoristiti u roku od 5 do 7 dana.

Šta sadrže naši voćni nadevi?
Jednostavan sastav, bogat ukus – zaviri u sadržaj svakog našeg voćnog nadeva koji pravimo s pažnjom.
Sastav
Jagoda (min 45%), šećer, voda, pektin, modifikovani kukuruzni skrob, limunska kiselina, konzervans, K – sorbat
Udeo voća
Minimalno 45% jagoda
Tekstura
Glatka, sa komadićima voća
Bogato, voćno, neodoljivo
Termostabilni nadev od jagode je kreiran za upotrebu u profesionalnoj pekarskoj i konditorskoj industriji, sa akcentom na funkcionalnosti i bogatom voćnom ukusu.
Sadrži visok procenat jagode i donosi prirodnu slatkoću i blagu kiselkastu notu, prepoznatljivu za ovo omiljeno voće.
Zahvaljujući svojoj stabilnosti na visokim temperaturama, pogodan je za korišćenje:
- Pre pečenja, kao punjenje u kiflama, kroasanima, lisnatom testu i kolačima
- Nakon pečenja, za dekoraciju i glazuru torti, tartova i peciva
- U industrijskoj proizvodnji keksa i biskvita koji se termički obrađuju
- Kao voćni sloj u dezertima i musovima
- Za sladolede, jogurte i mlečne proizvode, kao voćna baza ili dodatak
- U veganskim receptima, jer ne sadrži sastojke životinjskog porekla



