
Voćno punjenje crvena ribizla
Termostabilnost – podnosi visoke temperature pečenja i niske temperature prilikom zamrzavanja, zadržavajući svoj oblik i konzistenciju
- Izražen, prirodan ukus crvene ribizle
- Optimalna viskoznost za lako doziranje – ručno ili automatski
- Bez sastojaka životinjskog porekla – Vegan
- Bez veštačkih boja i aroma
Punjenje je spremno za direktnu upotrebu – koristi se kao nadev pre ili nakon pečenja, kao dekoracija, preliv ili voćni sloj u raznim desertima i mlečnim proizvodima. Pogodno za ručno i automatsko doziranje.
Dobijate termostabilno voćno punjenje izraženog ukusa crvene ribizle, bez veštačkih dodataka i sastojaka životinjskog porekla. Namenjeno je profesionalnoj upotrebi, sa postojanom bojom, teksturom i aromom čak i pri pečenju ili zamrzavanju.
Čuvati na suvom i hladnom mestu, zaštićeno od Sunčeve svetlosti. Rok trajanja zatvorenog pakovanja je 7 meseci od datuma proizvodnje. Nakon otvaranja, proizvod čuvati u frižideru i iskoristiti u roku od 5 do 7 dana.

Šta sadrže naša voćna punjenja?
Jednostavan sastav, bogat ukus – zaviri u sadržaj svakog punjenja koje pravimo s pažnjom.
Sastav
Crvena ribizla, kaša jabuke, šećer, pektin, limunska kiselina, K – sorbat
Udeo voća
Voćni sadržaj prema proizvođačkoj specifikaciji.
Tekstura
Gusta, ali lako maziva
Srce svake poslastice
Voćno punjenje od crvene ribizle je specijalno razvijen proizvod za pekarsku i konditorsku industriju, namenjen upotrebi u proizvodima koji zahtevaju otpornost na termičku obradu. Crvena ribizla, poznata po svom visokom sadržaju prirodnih kiselina i izraženom aromatskom profilu, ovom punjenju daje specifičan karakter koji se izdvaja u širokom spektru slatkih peciva i kolača.
Zahvaljujući svom bogatom, osvežavajuće kiselkastom ukusu i postojanoj boji, predstavlja odličan izbor za proizvode koji se peku, zamrzavaju ili transportuju. Pogodna je za korišćenje:
- Pre pečenja, kao punjenje u kiflama, kroasanima, lisnatom testu i kolačima
- Nakon pečenja, za dekoraciju i glazuru torti, tartova i peciva
- U industrijskoj proizvodnji keksa i biskvita koji se termički obrađuju
- Kao voćni sloj u dezertima i musovima
- Za sladolede, jogurte i mlečne proizvode, kao voćna baza ili dodatak
- U veganskim receptima, jer ne sadrži sastojke životinjskog porekla



