Ukusi koje prave razliku
Igroš bb, 37224 Lepenac (Brus), Srbija
Termostabilno

Voćno punjenje crvena ribizla

Termostabilnost – podnosi visoke temperature pečenja i niske temperature prilikom zamrzavanja, zadržavajući svoj oblik i konzistenciju

  • Izražen, prirodan ukus crvene ribizle
  • Optimalna viskoznost za lako doziranje – ručno ili automatski
  • Bez sastojaka životinjskog porekla – Vegan
  • Bez veštačkih boja i aroma

Punjenje je spremno za direktnu upotrebu – koristi se kao nadev pre ili nakon pečenja, kao dekoracija, preliv ili voćni sloj u raznim desertima i mlečnim proizvodima. Pogodno za ručno i automatsko doziranje.

Dobijate termostabilno voćno punjenje izraženog ukusa crvene ribizle, bez veštačkih dodataka i sastojaka životinjskog porekla. Namenjeno je profesionalnoj upotrebi, sa postojanom bojom, teksturom i aromom čak i pri pečenju ili zamrzavanju.

Čuvati na suvom i hladnom mestu, zaštićeno od Sunčeve svetlosti. Rok trajanja zatvorenog pakovanja je 7 meseci od datuma proizvodnje. Nakon otvaranja, proizvod čuvati u frižideru i iskoristiti u roku od 5 do 7 dana.

Iza ukusa stoji kvalitet

Šta sadrže naša voćna punjenja?

Jednostavan sastav, bogat ukus – zaviri u sadržaj svakog punjenja koje pravimo s pažnjom.

Sastav

Crvena ribizla, kaša jabuke, šećer, pektin, limunska kiselina, K – sorbat

Udeo voća

Voćni sadržaj prema proizvođačkoj specifikaciji.

Tekstura

Gusta, ali lako maziva

Primena

Srce svake poslastice

Voćno punjenje od crvene ribizle je specijalno razvijen proizvod za pekarsku i konditorsku industriju, namenjen upotrebi u proizvodima koji zahtevaju otpornost na termičku obradu. Crvena ribizla, poznata po svom visokom sadržaju prirodnih kiselina i izraženom aromatskom profilu, ovom punjenju daje specifičan karakter koji se izdvaja u širokom spektru slatkih peciva i kolača.

Zahvaljujući svom bogatom, osvežavajuće kiselkastom ukusu i postojanoj boji, predstavlja odličan izbor za proizvode koji se peku, zamrzavaju ili transportuju. Pogodna je za korišćenje:

novo-ribizla2
novo-ribizla3
novo-ribizla4
novo-Glavna