
Domaća marmelada kajsija
Termostabilnost – podnosi visoke temperature pečenja i niske temperature prilikom zamrzavanja, zadržavajući svoj oblik i konzistenciju
- Autentičan ukus domaće kajsije
- Optimalna viskoznost za lako doziranje – ručno ili automatski
- Bez sastojaka životinjskog porekla – Vegan
- Bez veštačkih boja i aroma
Opcije pakovanja – plastične kante: 2.7kg, 7kg, 14kg
Marmeladu možete koristiti za punjenje peciva, kroasana, keksića ili pita koje se peku na visokim temperaturama. Pogodna je i za smrznute proizvode jer zadržava strukturu i oblik nakon odmrzavanja.
Dobićete bogatu i glatku marmeladu, punog voćnog ukusa i prirodne arome, bez veštačkih dodataka. Savršeno se maže, zadržava intenzivnu boju i miris svežeg voća, a prilikom pečenja ili zamrzavanja ne gubi svoja svojstva. Pogodna je za pripremu kolača, peciva, torti, kao i za uživanje uz hleb ili palačinke – kod kuće ili u profesionalnoj kuhinji.
Čuvati na suvom i hladnom mestu, zaštićeno od Sunčeve svetlosti. Rok trajanja zatvorenog pakovanja je 12 meseci od datuma proizvodnje. Nakon otvaranja, proizvod čuvati u frižideru i iskoristiti u roku od 5 do 7 dana.

Šta sadrži naša marmelada?
Sastav
Udeo voća
Minimalno 70g voća za 100g proizvoda
Suva materija
Od 68% do 72%
Uvek na mestu
Domaća marmelada od kajsije donosi neodoljivu aromu i sunčani, voćni karakter zrelih kajsija – u formi prilagođenoj zahtevima savremene pekarske i konditorske proizvodnje. Zasnovana na tradicionalnom receptu, ali uz dodatak moderne tehnologije, ova marmelada čuva poznati domaći ukus koji podseća na detinjstvo i letnje dane.
Bogata zlatno-narandžasta boja, ravnomerna struktura bez grudvica i prirodna slatkoća čine je idealnim izborom za punjenje proizvoda koji prolaze kroz termičku obradu. Zahvaljujući svojoj stabilnosti na visokim temperaturama, pogodna je za korišćenje:
- Pre pečenja, kao punjenje u kiflama, kroasanima, lisnatom testu i kolačima
- Nakon pečenja, za dekoraciju i glazuru torti, tartova i peciva
- U industrijskoj proizvodnji keksa i biskvita koji se termički obrađuju
- Kao voćni sloj u dezertima i musovima
- U veganskim receptima, jer ne sadrži sastojke životinjskog porekla



