
Termostabilnost – podnosi visoke temperature pečenja i niske temperature prilikom zamrzavanja, zadržavajući svoj oblik i konzistenciju
- Sadrži cele plodove borovnice
- Optimalna viskoznost za lako doziranje – ručno ili automatski
- Bez sastojaka životinjskog porekla – Vegan
- Bez veštačkih boja i aroma
Opcije pakovanja – plastične kante: 7kg, 14kg
Punjenje je spremno za direktnu upotrebu – koristi se kao nadev pre ili nakon pečenja, kao dekoracija, preliv ili voćni sloj u raznim desertima i mlečnim proizvodima. Pogodno za ručno i automatsko doziranje.
Dobićete termostabilno voćno punjenje intenzivnog i punog ukusa borovnice, bez veštačkih dodataka i sastojaka životinjskog porekla. Namenjeno je profesionalnoj upotrebi, a zadržava bogatu boju, glatku teksturu i prepoznatljivu aromu čak i nakon pečenja ili zamrzavanja.
Čuvati na suvom i hladnom mestu, zaštićeno od Sunčeve svetlosti. Rok trajanja zatvorenog pakovanja je 7 meseci od datuma proizvodnje. Nakon otvaranja, proizvod čuvati u frižideru i iskoristiti u roku od 5 do 7 dana.

Šta sadrže naša voćna punjenja?
Jednostavan sastav, bogat ukus – zaviri u sadržaj svakog punjenja koje pravimo s pažnjom.
Sastav
Borovnica, kaša jabuke, šećer, pektin, limunska kiselina, K – sorbat
Udeo voća
Proizvedeno prema proizvođačkoj specifikaciji
Tekstura
Gusta, ali lako maziva
Srce svake poslastice
Punjenje od borovnice donosi prepoznatljiv, bogat ukus borovnice, uz delikatan balans između slatkoće i karakteristične kiselkaste svežine. Zahvaljujući prisustvu celih plodova, punjenje zadržava prirodan izgled i teksturu, čineći ga vizuelno i aromatski atraktivnim dodatkom u svakom proizvodu.
Izražena ljubičasto-plava boja i intenzivan voćni karakter borovnice pružaju pun doživljaj prirode, a jedinstvena struktura omogućava izražen kontrast u testima, kremovima i glazurama. Ova kombinacija ga čini savršenim za torte, kolače i krofne kojima želite da dodate autentičan voćni identitet.
Pogodno je za korišćenje:
- Pre pečenja, kao punjenje u kiflama, kroasanima, lisnatom testu i kolačima
- Nakon pečenja, za dekoraciju i glazuru torti, tartova i peciva
- U industrijskoj proizvodnji keksa i biskvita koji se termički obrađuju
- Kao voćni sloj u dezertima i musovima
- Za sladolede, jogurte i mlečne proizvode, kao voćna baza ili dodatak
- U veganskim receptima, jer ne sadrži sastojke životinjskog porekla



