
Domaća marmelada višnja
Termostabilnost – podnosi visoke temperature pečenja i niske temperature prilikom zamrzavanja, zadržavajući svoj oblik i konzistenciju
- Intenzivna boja i aroma višnje
- Optimalna viskoznost za lako doziranje – ručno ili automatski
- Bez sastojaka životinjskog porekla – Vegan
- Bez veštačkih boja i aroma
Opcije pakovanja – plastične kante: 7kg, 14kg
Marmeladu možete koristiti za punjenje peciva, kroasana, keksića ili pita koje se peku na visokim temperaturama. Pogodna je i za smrznute proizvode jer zadržava strukturu i oblik nakon odmrzavanja.
Čuvati na suvom i hladnom mestu, zaštićeno od Sunčeve svetlosti. Rok trajanja zatvorenog pakovanja je 12 meseci od datuma proizvodnje. Nakon otvaranja, proizvod čuvati u frižideru i iskoristiti u roku od 5 do 7 dana.

Šta sadrži naša marmelada?
Sastav
Kaša (jabuka, višnja), šećer, pektin, limunska kiselina
Udeo voća
Minimalno 70g voća za 100g proizvoda
Suva materija
Od 68% do 72%
Uvek na mestu
Termostabilna marmelada od višnje je idealna za široku primenu u prehrambenoj industriji, naročito u pekarstvu i poslastičarstvu. Karakteriše je intenzivan ukus, prirodna boja i glatka, stabilna tekstura pogodna za različite procese punjenja i doziranja. Zahvaljujući svojoj stabilnosti na visokim temperaturama, pogodna je za korišćenje:
- Pre pečenja, kao punjenje u kiflama, kroasanima, lisnatom testu i kolačima
- Nakon pečenja, za dekoraciju i glazuru torti, tartova i peciva
- U industrijskoj proizvodnji keksa i biskvita koji se termički obrađuju
- Kao voćni sloj u dezertima i musovima
- U veganskim receptima, jer ne sadrži sastojke životinjskog porekla



